Netwerken

Droom je van een succesvolle carrière? Goed netwerken vormt hier de basis voor!


Of je nu:


  • werk zoekt
  • beter wilt functioneren in je huidige baan
  • je zichtbaarheid wilt vergroten binnen de organisatie
  • je beter wilt profileren naar buiten
  • je relaties goed wilt onderhouden

netwerken werkt!

Iedereen weet dat de werkomgeving medebepalend is voor een succesvolle loopbaan. Soms wil je zelf of moet je van omgeving veranderen om beter uit de verf te komen. Door je kwaliteiten zo te ontwikkelen dat je van betekenis bent en door een goede match te maken met jouw werkomgeving, nemen je kansen op succes toe. Dit geeft meer voldoening, energie en plezier.
Wat je daar in ieder geval voor nodig hebt is een duidelijke richting, durven en doen! Kortom zelfsturing en je profileren. Dat leren wij je met netwerken. Wij vinden dat netwerken en het weten te gebruiken van je social network (ook via social media) van essentieel belang is om deze stappen te zetten. Het vergroot je weerbaarheid en je kijk op de werkelijkheid.


Onze werkwijze is gericht op snelheid en actie, onderzoekend en naar buiten. Onze ervaring is dat hierdoor cliënten sneller werk vinden, beter gaan functioneren of bewust kiezen voor een volgende stap. Spreekt onze kijk op netwerken je aan? Neem  contact met ons op of bel 020 - 33 16 508.