Onze stijl

Dromen, durven, doen!


Netwerken is richting bepalen, durven en doen! Kortom: zelfsturing en profileren. Zo werken wij als Netwerk-partners samen, dat stimuleren wij bij onze cliënten en die openheid en bewegelijkheid laten wij ook zien naar onze opdrachtgevers.
Binnen Netwerk-partners geven wij elkaar de ruimte om verder te ontwikkelen in nieuwe, soms onverwachte richtingen. We hebben geen ingewikkelde procedures en structuren, maar persoonlijke aandacht voor onze cliënten, onze opdrachtgevers en elkaar.
Netwerk-partners is goed geïnformeerd en aangehaakt bij het vak en de branche. Weet wat er speelt. Kent de bewegingen op de arbeidsmarkt en de financiële mogelijkheden die de politiek en de sociale partners geregeld hebben voor werkgevers en werknemers.

We houden van netwerken en maken actief gebruik van social media. Bovendien zijn we dagelijks betrokken bij de praktijk van maatschappelijke organisaties en het MKB. Dat maakt onze inlevingsvermogen groot. Zowel naar opdrachtgevers als naar cliënten.

Daarnaast beschikken we over voldoende levens- en werkervaring om cliënten doelgericht te begeleiden. Wij zijn enthousiast over ons vak en voeren dat gedreven uit. Dat is goed merkbaar voor elke cliënt en iedere opdrachtgever.

Spreekt onze stijl je aan? Neem  contact met ons op of bel 020 - 33 16 508.
 

Dromen, durven, DOEN!