Jobport

Voor efficiënt zoeken naar vacatures


Netwerk-partners gebruikt Jobport als zoekmachine voor vacatures. Jobport geeft een volledig overzicht van unieke en actuele vacatures in Nederland. De website loopt alle vacaturebanken, kranten, werkgeverssites en/of andere bronnen waar vacatureaanbod op is terug te vinden, af op zoekprofielen die de cliënt onder begeleiding van de coach aanmaakt.
Netwerk-partners heeft ook voor Jobport gekozen omdat het een buitengewoon gebruikersvriendelijke website is waar coach en cliënt tegelijkertijd op afstand op kunnen werken. De coach kan zien wat de cliënt doet.
Jobport maakt mogelijk dat zoekprofielen van de cliënt bewaard worden en dat het vacaturebestand continue doorzocht wordt op nieuwe vacatures die passen bij de gekozen profielen. De coach kan via Jobport eigen vacatures doorgeven aan de cliënt, waar die weer automatisch bericht over ontvangt.

Zoeken naar vacatures is tijdrovend en vraagt veel ervaring en vernuft. Door een goede samenwerking tussen coach, cliënt en Jobport wordt zoeken makkelijker, leuker en het levert veel meer op.