Els Nijssen | Netwerk-partners

Succesvolle coach en trainer door inlevingsvermogen en betrokkenheid

 


ELS NIJSSEN (1954)  Het coachen, trainen en managen van mensen vormt al 20 jaar een belangrijk deel van Els haar leven. Zij heeft tot nu toe een afwisselende loopbaan gehad en weet hoe je moet komen waar je wezen wil in werk. Na een carrière in het onderwijs, journalistiek en de uitgeverij werkt zij sinds 1998 als zelfstandig loopbaanadviseur, coach en trainer.

Mensen en hun ontwikkeling en mogelijkheden intrigeren haar. In de begeleiding daagt zij mensen uit om op zoek te gaan naar hun drijfveren en uit hun comfortzone te stappen op zoek naar die ontwikkeling waar je je prettig bij voelt of trots op bent.

In al haar trajecten en trainingen speelt netwerken een belangrijke rol omdat zij de overtuiging heeft dat netwerken zorgt voor een realistisch beeld, kansen vergroot en de persoonlijke groei van mensen stimuleert.

Zij is een geregistreerde loopbaanprofessional (CMI-C) en lid van de beroepsvereniging. Zij vindt dat Netwerk-partners goed op de hoogte moet zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en daarom is zij de linking pin tussen het bureau, de branchevereniging OVAL en alle partijen die actief zijn op de arbeidsmarkt.

Contact opnemen met Els? Mail naar nijssen@netwerk-partners.nl of bel 06 20 42 44 08.

 

 

Certificeringen: 

 


Wandelen naar Istanbul 2012
 
 

Reizen door India 2013