Trajecten

Netwerk-partners is expert op het gebied van loopbaanvragen en netwerken. In goed overleg met onze cliënten en opdrachtgevers komen wij tot een duidelijke doelstelling en heldere opdrachtformulering. Wij plaatsen onze opdrachten zoveel mogelijk in een bredere context, zowel bij individuele trajecten als bij groepstrajecten. ‘Mensenwerk’ vraagt tenslotte om een zorgvuldige, transparante én concrete aanpak.
 

Nieuwe baan

Zoek je een nieuwe passende baan na ontslag of voel je je onzeker over je werksituatie of solliciteren, dan bieden wij je een stevige professionele ondersteuning waarin netwerken centraal staat. Ons uitgangspunt is dat veranderingen vanuit eigen kracht de beste resultaten opleveren, en zullen leiden tot een nieuwe stabiele werksituatie.  Lees meer
 

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding betreft vaak korte individuele trajecten gericht op het stellen van loopbaandoelen voor de toekomst. Vraagstukken zijn bijvoorbeeld:
"Twaalf jaar geleden ben ik in deze baan gerold en nu haal ik er geen energie meer uit. Wat te doen?"
"Mijn carrière is tot nu toe vlot verlopen, maar het kriebelt. Ik wil een goede volgende stap maken."
"Ik had het erg naar mijn zin in mijn baan, en nu hol ik mijzelf voorbij. Het lijkt wel of mijn houdbaarheidsdatum verlopen is."
Als je met deze vragen rondloopt, is het tijd voor een loopbaanbegeleidingstraject om weer aan het stuur te komen van je werkend leven.  Lees meer
 

Loopbaancoaching 

Loopbaancoaching betreft vaak korte individuele trajecten gericht op het beter functioneren in het huidige werk. Vraagstukken zijn bijvoorbeeld:
"Ik heb net promotie gemaakt bij mijn huidige werkgever, maar het loopt niet lekker. Ik begin te twijfelen aan mijn beslissing."
"Ik werk nu een half jaar in een nieuwe baan, maar ik heb geen klik met mijn manager. Ik ben bang dat mijn contract niet wordt verlengd."
"Als ik een vast contract wil krijgen moet ik echt leren om mijn netwerkvaardigheden te vergroten en meer opdrachten binnen te halen."
Herken je jezelf hierin?  Lees meer
 

Loopbaan vitaal blijven

• Hoe zorg je als medewerker dat je lekker in je vel zit? Wat geeft jou energie in je werk? Wat heb je nodig om je werk met plezier en goed te doen? Hoe neem je zelf de regie om plezier te hebben en te houden?
• Hoe maak je als P&O medewerkers bewust van het belang van werkplezier en motivatie? Welke instrumenten kan je inzetten om deze twee te optimaliseren met een positieve uitwerking op het werkresultaat en de inzetbaarheid?
Het traject 'Loopbaanvitaliteit' geeft antwoord op deze vragen.  Lees meer