Coaching

Inspiratie, confrontatie, spiegel en... stok achter de deur


Bij Netwerk-partners gaat coaching over beter leren netwerken voor allerlei verschillende situaties. Bijvoorbeeld:

 

'Ik moet mij meer profileren van mijn manager? Ik denk dat netwerken mij daarbij kan helpen.'

'Ik ben een accountant en een van mijn taken is om een klantennetwerk op te bouwen. Hoe doe ik dat?'

'Als zelfstandige heb ik te maken met het verkrijgen van nieuwe opdrachten. Ik weet dat ik dan moet netwerken en acquireren. Hoe doe ik dat op een manier die bij mij past?

 

Onze werkwijze

Vaak is het beter om op zo kort mogelijke termijn actie te ondernemen, in plaats van eindeloos na te denken. Wij helpen met het bepalen van gewenste acties door te luisteren, vragen te stellen en concrete suggesties en hulpmiddelen te bieden.  Zo ontstaat er een gerichte aanpak en gaan aan de slag.
Wij bevorderen succes en resultaat in onze trajecten door confrontatie en inspiratie. Door jarenlange ervaring met het coachen zien we vaak nieuwe wegen en mogelijkheden. Om er voor te zorgen dat je daadwerkelijk actie onderneemt, zijn we als het nodig is ook jouw stok achter de deur.

 

Onze overtuiging

Netwerk-partners gaat altijd uit van op een manier die bij je past. Daar zit de kracht van de cliënt en die gaan we inzetten.

Geïnteresseerd geraakt? Neem  contact met ons op of bel 06 20 42 44 08.

Wat zeggen de cliënten

Ik heb genoten van het contact met Els. Ze is iemand die je altijd benaderd vanuit het geheel. 

Carla K, senior adviseur/projectleider Gezondheid, Zorg en Welzijn, 50 jaar
lees meer

Ik heb genoten van het contact met Els. Ze is iemand die je altijd benaderd vanuit het geheel. Je bent nooit ‘alleen maar werk’. Ook je privéleven en je privé-ambities doen ertoe. Ze is er niet per definitie op uit je hoger op de maatschappelijke ladder te brengen (tenzij dat je doel en nadrukkelijke wens is!) maar kijkt samen met jou wat de meest logische vervolgstap in je leven is. No matter what!

Carla K, senior adviseur/projectleider Gezondheid, Zorg en Welzijn, 50 jaar
Ik heb Els leren kennen als een vriendelijk en zeer benaderbare vrouw. Als ik een sessie met haar heb gedaan, heb ik een blij gevoel en zit ik weer vol goede ideeën. 

Noortje G, jurist, 36 jaar 
lees meer


Ik heb Els leren kennen als een vriendelijk en altijd makkelijk benaderbare vrouw. Altijd als ik een sessie met haar heb gedaan, heb ik een blij gevoel en zit ik weer vol goede ideeën. Ze ziet altijd mijn kwaliteiten en weet ze ook zo goed te benoemen. Dan denk ik...oh ja, dat is waar ook! Vanuit de positieve energie die ze uitstraalt en de positieve wijze waarop ze in het leven staat, is ze in staat mensen tot actie te laten komen. Bij haar moet ik altijd denken aan een prachtig gekleurde vlinder, die rustig, luchtig en met enorme energie door het zomer zonnetje vliegt.
Daarnaast kan ze ook zeer kritisch zijn en weet ze gedachten goed tegen het licht te houden en te ontrafelen. Klopt dat beeld dat je van jezelf hebt eigenlijk wel? Ik heb veel gehad aan haar feedback over het vinden van een juiste balans in werk en privé. Uiteindelijk gaat het in het leven niet om de bestemming, maar om de weg ernaar toe en die komt nu eenmaal niet zonder hobbels. Gelukkig zijn er dan coaches zoals Els!
Noortje G, jurist, 36 jaar