Loopbaanbegeleiding

Tijd voor beweging? voor een nieuw toekomstperspectief? 


Bij loopbaanbegeleiding staan inzicht, nieuw gedrag en in actie komen centraal. Netwerk-partners stimuleert clienten aan het stuur te komen van hun eigen loopbaan.

 

Vaak krijgen wij vragen als:

'Ik zit al zo lang op deze plek in de organisatie. Hoe zorg ik dat ik zichtbaar wordt en mezelf meer laat zien? Ik zie dat mensen dan nieuwe functies aangeboden krijgen. Hoe doe ik dat netwerkend?

'Ik ben eigenlijk wel heel tevreden in mijn werk. Toch merk ik dat de organisatie zo aan het veranderen is dat ik er over een jaar wel eens heel anders over kan denken. Ik wil onderzoeken wat voor type banen en organisaties voor mij ook interessant zouden kunnen zijn.'

 

Dit soort trajecten wordt doorlopen door mensen die op een doodspoor zijn geraakt. Of door mensen die veel te maken hebben met organisatieveranderingen en reorganisaties, hetgeen bij hen tot onzekerheid of demotivatie leidt. Ook is het heel goed mogelijk dat de persoonlijke ontwikkeling van een cliënt een nieuwe impuls nodig heeft om weer richting en motivatie te krijgen binnen het werk. In al deze situaties is een kort en krachtig loopbaanbegeleidingstraject een goed idee.

 

Werkwijze

Netwerk-partners onderzoekt samen met de client de gewenste richting op basis van talenten en motivatie. Wij zetten daar gesprekken en testen voor in. Onze begeleiding is gestructureerd, professioneel, afgestemd op de levensloop, ontwikkelingsvermogen en leerwijze van de cliënt. Wij zijn spiegel, advocaat van de duivel en zo nodig een stok achter de deur.

 

Een zeer belangrijk onderdeel is het leren netwerken op een manier bij de client past. Focus bepalen; zorgen voor een passende pitch; de kwaliteit van het netwerk doorgronden; dat onderhouden en uitbreiden

Voor meer informatie neem contact met ons op via email info@netwerk-partners.nl of bel 06 20 42 44 08.

Wat zeggen de cliënten

Ik heb genoten van het contact met Els. Ze is iemand die je altijd benaderd vanuit het geheel. 

Carla K, senior adviseur/projectleider Gezondheid, Zorg en Welzijn, 50 jaar
lees meer

Ik heb genoten van het contact met Els. Ze is iemand die je altijd benaderd vanuit het geheel. Je bent nooit ‘alleen maar werk’. Ook je privéleven en je privé-ambities doen ertoe. Ze is er niet per definitie op uit je hoger op de maatschappelijke ladder te brengen (tenzij dat je doel en nadrukkelijke wens is!) maar kijkt samen met jou wat de meest logische vervolgstap in je leven is. No matter what!

Carla K, senior adviseur/projectleider Gezondheid, Zorg en Welzijn, 50 jaar
Ik heb Els leren kennen als een vriendelijk en zeer benaderbare vrouw. Als ik een sessie met haar heb gedaan, heb ik een blij gevoel en zit ik weer vol goede ideeën. 

Noortje G, jurist, 36 jaar 
lees meer


Ik heb Els leren kennen als een vriendelijk en altijd makkelijk benaderbare vrouw. Altijd als ik een sessie met haar heb gedaan, heb ik een blij gevoel en zit ik weer vol goede ideeën. Ze ziet altijd mijn kwaliteiten en weet ze ook zo goed te benoemen. Dan denk ik...oh ja, dat is waar ook! Vanuit de positieve energie die ze uitstraalt en de positieve wijze waarop ze in het leven staat, is ze in staat mensen tot actie te laten komen. Bij haar moet ik altijd denken aan een prachtig gekleurde vlinder, die rustig, luchtig en met enorme energie door het zomer zonnetje vliegt.
Daarnaast kan ze ook zeer kritisch zijn en weet ze gedachten goed tegen het licht te houden en te ontrafelen. Klopt dat beeld dat je van jezelf hebt eigenlijk wel? Ik heb veel gehad aan haar feedback over het vinden van een juiste balans in werk en privé. Uiteindelijk gaat het in het leven niet om de bestemming, maar om de weg ernaar toe en die komt nu eenmaal niet zonder hobbels. Gelukkig zijn er dan coaches zoals Els!
Noortje G, jurist, 36 jaar