Plezier hebben en houden in werk - Amsterdam

Netwerk-partners

Netwerk-partners is een klein gepassioneerd bedrijf bestaande uit Els Nijssen en Rob van Eeden, beiden hebben zij jarenlange ervaring met het coachen en trainen van mensen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hun trajecten zijn gericht op het vinden van een nieuwe baan, het beter functioneren binnen de huidige baan en het optimaal benutten van talenten met name voor de oudere werknemer. In deze trajecten is de houding van Netwerk-partners betrokken en gericht op actie en snelheid. Zij inspireren en confronteren op weg naar die nieuwe stap.

Traject: Loopbaanvitaliteit

Netwerk-partners heeft een Loopbaanvitaliteit-programma ontwikkeld dat in te zetten is voor zowel individuen als groepen met als doel:
* plezier hebben en houden in werk als individu, team en organisatie;
* het vinden van een gezonde balans in werk;
* de gewenste kwaliteit en resultaten kunnen boeken in werk.

Kantoor in Amsterdam

De begeleiding voor het Loopbaanvitaliteit-programma vindt ondermeer plaats in een karakteristiek Amsterdams pand aan het Vondelpark, aan de Van Eeghenlaan. Dit is een mooie locatie midden in het centrum en toch goed bereikbaar met de auto.

Dus woont u in de omgeving van Amsterdam en heeft u behoefte aan een gesprek over Plezier hebben en houden in werk, neem dan contact op met Netwerk-partners.