Hulp bij het vinden van een nieuwe baan - Den Haag

Netwerk-partners

Netwerk-partners is een klein gepassioneerd bedrijf bestaande uit Els Nijssen en Rob van Eeden, beiden hebben zij jarenlange ervaring met het coachen en trainen van mensen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is netwerken hun specialiteit. Hun trajecten zijn gericht op het vinden van een nieuwe baan, het beter functioneren binnen de huidige baan en het optimaal benutten van talenten. In deze trajecten is de houding van Netwerk-partners betrokken en gericht op actie en snelheid. Zij inspireren en confronteren op weg naar die nieuwe stap.

Traject: nieuwe baan

Na ontslag is het traject ‘nieuwe baan’ het meest passende coachtraject om zo snel mogelijk nieuw werk te vinden. De ervaring leert dat een nieuwe baan bijna altijd binnen drie tot negen maanden gevonden is. Om dit doel te bereiken eisen we veel van onze cliënten: een alerte en open houding en de bereidheid om actief te netwerken, want dit zijn voorwaarden voor een succesvolle campagne richting een nieuwe baan.

Kantoor in Den Haag

De begeleiding voor het traject ‘nieuwe baan’ vindt plaats op slechts 15 minuten wandelafstand van station Den Haag Mariahoeve, aan de Bezuidenhoutseweg. Dit is een goed bereikbare locatie met ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Dus woont u in de omgeving van Den Haag en bent u dringend op zoek naar hulp bij het vinden van een passende nieuwe baan? Neem dan contact op met Netwerk-partners voor een outplacement of ‘nieuwe baan’-traject.

SPECIALISTEN IN NETWERKEND OP WEG NAAR EEN NIEUWE BAAN