Workshop Logische niveaus (voor supervisie, intervisie, coaching) - Den Haag

Netwerk-partners

Netwerk-partners is een klein gepassioneerd bedrijf bestaande uit Els Nijssen en Rob van Eeden, beiden hebben zij jarenlange ervaring met het coachen en trainen van mensen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zij bereiken goede resultaten door korte en intensieve trainingen met voorbeelden uit de praktijk, afgestemd op ieders eigen situatie. De resultaten zijn elke training opnieuw verrassend.

Workshop Logische niveaus

De werkvorm ‘logische niveaus’ is een beeldende en overzichtelijke methode om passende coachende vragen te leren stellen. De methode is zeer toepasbaar voor coaching, supervisie en intervisie. De uitdaging is om het dagelijks handelen in de praktijk en de onderliggende lagen van denken en willen stapsgewijs te leren bevragen op zoek naar wat de blokkade veroorzaakt en wat een mogelijk nieuw perspectief biedt. Met deze werkvorm worden zowel de coaches als de cliënten geholpen bij het reflecteren op het eigen gedrag. Daarnaast wordt dieper ingegaan op het voeren van goed een coachgesprek: hoe maak je wezenlijk contact met de cliënt? Welke vragen stel je wel en welke niet? Hoe voorkom je het geven van een oordeel of een instructie? Hoe zorg je ervoor dat je je blijft verwonderen over wat er tussen jou en de cliënt gebeurt? Op deze wijze wordt stap voor stap onderzocht hoe coaching werkt.

Trainingslocatie in omgeving Den Haag

De training vindt plaats op slechts 15 minuten wandelafstand van station Den Haag Mariahoeve, aan de Bezuidenhoutseweg. Dit is een goed bereikbare locatie met ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Dus woont u in de omgeving van Den Haag en bent u op zoek naar een nieuwe methodiek voor uw coaching, intervisie of supervisie, dan is deze workshop zeer aan te raden. Wij maken hem op maat voor allerlei doelgroepen. Neem contact op met Netwerk-partners voor meer informatie.