Hulp bij het vinden van een nieuwe baan - Haarlem

Netwerk-partners

Netwerk-partners is een klein gepassioneerd bedrijf bestaande uit Els Nijssen en Rob van Eeden, beiden hebben zij jarenlange ervaring met het coachen en trainen van mensen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is netwerken hun specialiteit. Hun trajecten zijn gericht op het vinden van een nieuwe baan, het beter functioneren binnen de huidige baan en het optimaal benutten van talenten. In deze trajecten is de houding van Netwerk-partners betrokken en gericht op actie en snelheid. Zij inspireren en confronteren op weg naar die nieuwe stap.

Traject: nieuwe baan

Na ontslag is het traject ‘nieuwe baan’ de juiste vorm van begeleiding om zo snel mogelijk passend nieuw werk te vinden. De ervaring leert dat een nieuwe baan bijna altijd binnen drie tot negen maanden gevonden is. Om dit doel te bereiken eisen we veel van onze cliënten: een alerte en open houding en de bereidheid om actief te netwerken, want dit zijn voorwaarden voor een succesvolle campagne richting een nieuwe baan.

Kantoor in Haarlem EN Bloemendaal

De begeleiding voor het traject ‘nieuwe baan’ vindt plaats in een oude textielfabriek bij het Haarlems station. Dit is een prettige locatie en goed bereikbaar met de auto. Of in een lommerrijke omgeving vlakbij de duinen in Bloemendaal op de Jozef Israëlsweg.

Dus woont u in de omgeving van Haarlem en bent u bent u dringend op zoek naar hulp bij het vinden van een passende nieuwe baan? Neem dan contact op met Netwerk-partners voor een outplacement of ‘nieuwe baan’-traject.

SPECIALISTEN IN NETWERKEND OP WEG NAAR EEN NIEUWE BAAN