Plezier hebben en houden in werk - Haarlem

Netwerk-partners

Netwerk-partners is een klein gepassioneerd bedrijf bestaande uit Els Nijssen en Rob van Eeden, beiden hebben zij jarenlange ervaring met het coachen en trainen van mensen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hun trajecten zijn gericht op het vinden van een nieuwe baan, het beter functioneren binnen de huidige baan en het optimaal benutten van talenten ook op latere leeftijd. In deze trajecten is de houding van Netwerk-partners betrokken en gericht op actie en snelheid. Zij inspireren en confronteren op weg naar die nieuwe stap.

Traject: Loopbaanvitaliteit

Netwerk-partners heeft een Loopbaanvitaliteit-programma ontwikkeld dat in te zetten is voor zowel individuen als groepen met als doel:
* plezier hebben en houden in werk als individu, team en organisatie;
* het vinden van een gezonde balans in werk;
* de gewenste kwaliteit en resultaten kunnen boeken in werk.

Kantoor in Haarlem en Bloemendaal

De begeleiding voor het Loopbaanvitaliteit-programma vindt ondermeer plaats in een oude textielfabriek bij het Haarlems station. Dit is een prettige locatie en goed bereikbaar met de auto. Of in een lommerrijke omgeving vlakbij de duinen in Bloemendaal op de Jozef Israëlsweg.

Dus woont u in de omgeving van Haarlem en heeft u behoefte aan meer informatie over Plezier hebben en houden in werk, neem dan contact op met Netwerk-partners.